Picture


Så ervi ankommet til Baan Chart Hotel i Bangkok, hvor vi skal tilbringe de sidste to dage af Hanne & Johns ferie. Selv John synes det er lidt for varmt nu i Thailand, omkring 40 grader og ikke en vind rører sig. Håber de trods alt har nydt deres 3 mdr. ferie. 

 
Picture


Idag lørdag kører Pim og jeg igen til Hua Hin. Vi elsker bare denne by helt vildt. Og så håber vi at vi kan gå ud og få en øl og noget at spise med Hanne & John.

 
Picture
Nu nærmer tiden sig for, at Jytte & Jan skal retur til Danmark igen, vi kører til Hua Hin igen d. 18-02-2013, tager en overnatning og drager videre til Bangkok, for at køre Jytte og Jan til lufthavnen. Håber de har nydt deres ferie i Hua Hin. Og vi ses forhåbentlig næste år til oktober.

 
Picture
Så ankom Jytte & Jan igen til Thailand for en måneds ferie. Denne gang må vi håbe de ikke får så meget regn, som de gjorde i november måned 2012. Denne gang skal de bo i Franjipani Long Stay Resort nr. 326. De har lejet lejligheden af Aamond. Denne lejlighed kan også lejes til en fantastisk pris. Håber i må få en god ferie, vi ses i næste måned omkring d. 17. 
Picture
Så kom tiden, hvor familie Ørneborg, for 3. år i træk kom til Hua Hin Thailand og igen i år ville de bo på Franjipani Long Stay Resort nr. 427. Vi hentede dem i lufthavnen d. 01-01-2013 kl. 06.00, så vores nytårsaften forløb stille og roligt, så vi kunne være friske til at hente dem. Ørneborg skal være i Thailand i næsten 3 måneder.


P.s Skriv ris og ros om jeres ophold i Franjipani nr. 427

 
Picture
Så kørte Pim og jeg til Hua Hin d. 22-12-2012 for at holde jul og for at gøre lejligheden Franjipani Long Stay Resort Nr 427 klar til Hanne & John Ørneborg som ankommer til Thailand d. 01-01-2013. Vi havde nogle fantastiske dage i Hua Hin, som vi tilbragte både på stranden og i selve byen. Vores jul foregik på en dansk restaurant, maden var dansk julemad, and med hele svineriet. Vi ankom til Ban Nongclar igen 26-12. Billedet er fra en sportsbar i Hua Hin, hvor vi så Swansea - Man. Unt.

 
Picture
Så ankom Ruth og Henning til Thailand for første gang i deres liv. Thailandsturen går til Hua Hin, hvor de de første 6 dage skal bo på Baan Talay, et lille hyggeligt hotel, som ligger nær Khao Takiab Beach. Derefter skal de bo 8 dage i vores condo Franjipani Nr 427. De sidste 4 dage tilbringer de i Bangkok. Jeg håber de vil få en fantastisk ferie i Hua Hin. Og mange tak for de ting som i havde taget med til mig fra Danmark.

P.s Skriv ris og ros omkring jeres ferie.
 

 
Picture
Her bliver de hentet i lufthavnen. vi håber de vil nyde deres ferie i Hua Hin, 1 mdr. Vi vil sige tak for de ting de har taget med fra Danmark til os, rugbrødsblanding 4 poser, et nybagt rugbrød, hvidløgsspegepølse, lakrids og ikke mindst deres gode humør. God ferie til jer og vi ses snart igen.

Ps. Skriv ris og ros om jeres ophold på Franjipani Long Stay Resort Nr 427.